Pensionären som vunnit 100 milj

TRAV

Han har sett alla Hugo Åbergs som har körts – och vunnit över 100 miljoner på trav.

Spelnestorn Göran "Mac" Andersson tror Commander Crowe får det tufft ikväll.

– Fransmännen åker inte upp med Quaker Jet för att blir femma, säger han.

Göran "Mac" Andersson.

Nyligen var Göran ”Mac” Andersson med på ytterligare en miljonvinst. Tillsammans med sina spelkompisar vann han fyra och en halv miljon på V75 på Mantorp.

Göran ”Mac” Andersson, 69, är travfrälst och har i stort sett vigt sitt liv åt travsporten. Den tidigare gymnastikläraren lever på spel. Han har varit mycket framgångsrik och spelat in otaliga storvinster genom åren. Den största vinsten kom för några år sedan när Göran Andersson vann 15 miljoner kronor en nyårsafton, han har tidigare berättat att han vunnit en miljon eller mer vid ungefär 15 tillfällen. Totalt har ”Mac” vunnit över 100 miljoner genom åren. Han har sett samtliga upplagor sedan Hugo Åberg gick bort i en trafikolycka 1969.

Ikväll siktar han på en ny miljonvinst när det är jackpott på extra V75 på Jägersro.

– Det ser ut som det kan löna sig med en flerkupong, det finns flera klara favoriter, men det måste hända något i nåt lopp för att det ska bli pengar, jag tror att Michael November kan komma bort, säger "Mac".

”Kan få det tufft”

I kvällens huvudlopp är Commander Crowe stor favorit, men "Mac" är inte säker på att stjärnan kommer att få en enkel väg till segern.

– Fransmännen åker inte upp med Quaker Jet för att komma femma, jag tror att Commander kan få det tufft i kväll, både Oracle och Orecchietti är vassa och det är inte säkert att Commander blir släppt till ledningen, det blir ett spännande lopp, säger Göran "Mac" Andersson till Trav365.

Trav365