”Bästa kvällen på hela året, magisk”

TRAV

Hon är en stor fantast av Hugo Åbergs-kvällen.

Nu vädjar Paula Ahlström: Kom till Jägersro!

– Det är den bästa kvällen på hela året, den är helt magisk, säger hon i ett videoklipp på Sommartravet.se.

Foto: PETRI JOHANSSON/KANAL75

Paula Ahlström, 35, ses alltmer i tv-rutan och har tidigare jobbat på Jägersros travbana. 35-åringen har ett stort intresse för trav, och är en trogen besökare av Hugo Åbergs-kvällen som går av stapeln på Jägersro i kväll. Ahlström är ”alltid” på plats, och tipsar nu travfans runt om i landet att ta sig till travbanan för att följa lopp i världsklass med massor av andra människor.

– Det är den bästa kvällen på hela året, den är helt magisk och jag överdriver ingenting när jag säger det. Loppet körs i solnedgången, bara det ger en speciell känsla. Sen är det massa folk på plats och trav i världsklass. Luften vibrerar av spänning innan loppet ska gå, säger Ahlström i ett videoklipp på Sommartravet.se.

Hon fortsätter:

– Grindarna öppnar tidigt, så man kan vara där tidigt och ta sin bästa plats. Jägersro är rätt så stort, och jag tycker man ska vara där hela kvällen för det är jättebra lopp. Åbergs är speciellt på plats, det är trav när det är som bäst. Jag älskar det!

”Gjort det förjäkla bra”

Favorit till segern är Commander Crowe, men Paula Ahlström har två andra bud:

– Jag har en känsla för Orecchietti, han har gjort det förjäkla bra. Men jag blir inte förvånad om Lavec Kronos tar sin tredje raka Åbergs-seger. Han ska ha sämre chans i år, men jag blir inte helt förvånad för han går det här loppet varje år, säger Ahlström på Sommartravet.se.