Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 4 nr 14 Zadar. Han har visat kanonform en längre tid utan att få den rätta utdelningen och finns det någon tättvisa så vinner han i kväll. Zadar är inte ens favorit vilket gör honom än mer intressant. Ögat hade bra drag i lördags med tipsettor som Harry Haythrow, Amaru Boko och Candor Hall med i vårt lås. Att dessutom chansspiken Balticas Yahoo vann gjorde det hela ännu bättre men det var ändå synd att vi inte fick in V7:an då Tyri Svarten inte orkade slå vår andrarankade Edolles Malte.

Dagens drag:

Avd 2 nr 7 Ivarsquick. Han var kanonfin barfota senast och jag blir inte förvånad om han nu tar revansch på Nordblomma.

Dagens avslag:

Avd 3 nr 1 Neo´s Victory. Hon har varit rent sagt usel i de senaste starterna och varför hon är favorit övergår mitt förstånd. Jag kommer inte att betala för henne ens som C-häst på min jokerlapp i kväll.