Jätteskrällen är tillbaka – kan ge nytt miljonregn

Chockade spelarna och fixade 60 miljoner – tränaren tror på sin häst

TRAV

Hon skrällde till 44 gånger pengarna på V75 under Elitloppshelgen.

På onsdag är den finska överraskningen She Loves You F.I. tillbaka på Solvalla och tränaren tror på sin häst.

– Det är ett tufft lopp, men man ska inte glömma bort henne, säger tränaren Janne Ranta-Krenkku i tisdagens Travronden.

V75-omgången under lördagen vid årets Elitloppshelg slutade med miljonutdelning. Skrällarna radade upp sig och den stora överraskningen var det finska stoet She Loves You F.I. i V75-3.

Efter överraskningen i V75-7, då Åke Lindblom vunnit med Winning Love, återstod bara tre system med alla rätt.

Utdelningen för sju rätt slutade på 20,9 miljoner. Miljonerna gick till Sydafrika där en spelare hade alla tre systemen. Totalt blev det 63 miljoner kronor i vinst.

På onsdag kan det vara dags för miljoner igen på Solvalla då banan bjuder på Extra V75 med Jubileumspokalen och EM för ston. She Loves You F.I. är tillbaka i Sverige igen och går ut i V75-3, EM för ston.

Bra läge på onsdag

Efter segern på Solvalla i slutet av maj har hästen hunnit göra fyra starter som slutat med två andra platser, en seger och ett lopp där hästen blev diskvalificerad för galopp.

– Hästen har svarat för två topprestationer i rad. Läget blev bästa tänkbara då hon är startsnabb, men det är inte alltid hon vill öppna raskt. Det är ett tufft lopp men man ska inte glömma bort henne. Det blir barfota precis som under Elitloppshelgen på Solvalla, säger tränaren Janne Ranta-Krenkku till Travronden.