Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

V65-tipsen

Dagens säkra:

Avd 3 nr 7 Bolt. Han är som sin namne bland löparna en överlägsen fart för sin klass och skall bara vinna det här loppet utan strul. Är ingen storfavorit vilket gör att jag känner lite extra spelsug i kväll.

Dagens drag:

Avd 6 nr 11 Interstate är en kanon som dragits med problem den senaste tiden, men jag tror att han är på gång igen och med lite klaff på vägen vinner han. Det till ett mycket glatt odds och då kan jag fira rejält som några av mina vänner gjorde igår efter deras succékväll på Valla.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 1 Ofelia Rack. Är ofattbar klar favorit i den femte avdelningen och henne tror jag ingenting på.

ARTIKELN HANDLAR OM