Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 6 nr 3 Grumetti.Han har varit fin vid segrarna och har fått ettt klart bättre spår än sin främsta konkurrent och jag tror att han vinner igen. I en lie lurig omgång ser jag honom som den bästa spiken.

Dagens drag:

Avd 1 nr 4 First Jag. Han ser allt bättre ut i sin nya regi och jag hoppas och tror att han fixar till ett högt utgångsvärde på kvällens V65:a.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 6 Viola Silas. Jag anser inte att den extremt korta distansen är någon fördel för henne och tycker att hon är alldeles för mycket streckad på sitt namn så jag spelar på skräll i den första dubbeln.