Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 3 nr 3 Pato. Jag sitter och pluggar lopp i arkivet hela dagen och hela kvällen för att hitta roliga drag till V75-jackpotten och kan redan nu säga att det kommer att att bli hög utdelning på lördag. Ett kul avbräck i pluggande blir det i kväll då Åby kör V65 med derbyvinnaren Pato som huvudfigur. Jag har svårt att se honom förlora och det enda motbudet är Manalapan. Jag väljer dock att spika favoriten.

Dagens drag:

Avd 5 Nr 5 Blaze Silvio. Hon avslutade vasst i ny regi senast och lär vara ännu bättre med loppet i kroppen och jag spikar henne på allt.

Dagens avslag:

Avd 6 nr 6 Baht Launcher. Jag tycker att han fortfarande ser tung ut och väntar med att gå på honom till jag är säker på att han är i full form. Jag spelar på skräll i den avslutande avdelningen.