Travklippen vi aldrig glömmer

TRAV

De skriker på kuskar, jobbar in storvinster och sexskämtar på travbanan.

Här är travklippen vi aldrig glömmer.

Trav365 har listat några av klassikerna.

Travsporten berör. På ett eller annat sätt.

Här är några av de mest klassiska och roligaste klippen med travanknytning.

Trav365:s lista innehåller nästan allt. Injobbande av storvinst, sexskämt, fräcka kupper och rörande kemi mellan människa och häst.

Kommer du ihåg?

Farfar blir arg

Sune Svedberg blir filmad av sitt barnbarn när han ska se på TV4:s travsändning. Av någon anledning funkar inte tv:n – då bryter helvetet loss. Sune svär, fnyser och frustar över att han missar veckans höjdpunkt: V75.

Se klippet HÄR [Obs: extern länk]

Niklas skriker in storvinst

Nicklas Backman, 34, slits mellan hopp och förtvivlan. Han försöker jobba in en storvinst på V75 – och lyckas med det. Det han inte vet: Sambon smygfilmar honom genom loppet.

Se klippet HÄR [Obs: extern länk]

Prisutdelarens kupp – mot Åke Svanstedt

Efter ett lopp på Åby får stjärntränaren Åke Svanstedt en annorlunda överraskning. En kvinnlig prisutdelare pussar först honom på kinden, men det är inte nog med det det. En kort stund senare går hon fram till Åke igen och pussar honom mitt på munnen.

Se klippet HÄR [Obs: extern länk]

Elvira, 1 år, leder kallblodshästen

Ett klipp som har gjort succé på Youtube. Ettåriga Elvira leder kallblodsstoet Snärt Ella som snällt följer efter. Ja, kolla bara här...

Se klippet HÄR [Obs: extern länk]

Sexscenen i Norge

Norske Örjan, 19 år,  vann 2000 kronor på trav i Norge. Det firade han med ett sexskämt som stal rubriker i hela Norden. ”Det var ett glädjerus”.