Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 4 nr 6 Belle Boko. Kvällens omgång är klart svår och jag tror det kommer att bli mycket hög utdelning. Jag har svårt att hitta någon bra spik men den jag tror mest på är Belle Boko  som har en toppchans om hon kommer förbi loppets favorit Teknekt från start vilket jag tror och hoppas att hon gör. I annat fall kan vem som helst vinna loppet, ja utan favoriten som är mycket enkel.

Dagens drag:

Avd 5 nr 10 Jan Cahoot. Han är bra och formen är i stigande. Blir det fart på loppet tror jag att han blåser förbi över upploppet  då han har sin bästa bit till slut och han är mycket streckvärd.

Dagens avslag:

 Jag tycker att samtliga favoriter är i klar fara och rekommenderar lite större spel än vanligt i kväll.