Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 1 nr 1 Edward Ale. Kul vecka med jackpot på alla större speldagar och inte minst på V75. Jag vill även påminna om att jag numera finns på Twitter under namnet @thomashman. I kväll spikar jag utan tvekan Edward Ale i den första avdelningen som är mycket bättre än de han möter i kväll och han kan bara torska om han felar eller är sjuk.

Dagens drag:

Avd 3 nr 12 Drabant Cape. Stall Stefan Persson har ruggig form och kommer "Drabanten" till så kan han blåsa förbi dem till slut med välkörande Kenneth Haugstad i vagnen och det till ett glatt odds.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 3 Orange Kronos. Hon är favorit före Dame Ella som ser allt bättre ut i sin nya regi och från detta läge bör hon ha en toppchans. Med tanke på detta spikar jag Dame Ella och anser att Orange Kronos är en usel favorit.