Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 2 nr 1 Ava The Diva. Jag ligger lågt med med insatsen kväll då det vankas större uppgifter i helgen med bland annat en mycket spännande V75-jackpott som jag massor av spelvärda bud till. Men det blir säkert ett litet spel på V65 i kväll då jag gillar Ava The Diva skarpt och tror på ny seger för min spik.

Dagens drag:

Avd 3 nr 8 Speirea R.B. har visat kanonform på slutet och skall räknas tidigt. Under 20 procent är Sprirea R.B. är ett bra spel.

Dagens avslag:

Avd 5 nr 12 Check in Blågul vann utan att imponera senast. Läget är uselt och jag ser henne som en mycket svag favorit.