Vinnarbutiken: Så tar vi 44 miljoner

Mikael Näsholm bjuder på speltips till lördagens jackpott. 44 miljoner ligger i potten till en ensam vinnare och han tror mycket på Henrik Svensson och Trustworthy Ås.
TRAV

De spelade in den största vinsten på trav i Sundsvall i fjol.

När V75 gästar Bergsåker på lördag är Mikael Näsholm och hans kunder hos Manhattans Spel och Tobak ute efter 44 miljoner.

– Vinner vi blir det fest, säger butiksägaren.

För nästan exakt 11 månader sedan blev det miljoner till spelbutiken Manhattan Spel och Tobak i Sundsvall då en av deras kunder prickade in alla rätt och vann 2,5 miljoner kronor.

Bara tio system löste omgången på Färjestad och ett av de rätta systemen var inlämnad hos Sundsvallsbutiken. Vinsten var det högsta i kommunen under 2011 när det gäller spel på travhästar.

Sedan dess har jättevinsterna uteblivit, även om det trillat in några mindre vinster. Sist det var V4-tävlingar på hemmabanan Bergsåker i början av oktober spelade butiken in 47 487 kronor på ett andelsspel.

– Vi hoppas att det vänder nu på lördag. Vi har haft vinster på några hundra tusen. Men vi väntar på den riktigt stora vinsten. Jag tycker att det ser riktigt svårt ut på lördag. Det känns som att det kan bli lite pengar. Det är svårt att hitta några riktigt bra spikar – om inte Friction är överlägsen och bara vinner.

Spikar i den femte avdelningen

Butiken kommer att spika i kallblodsloppet.

– Vi spikar Raggmunken i V75-5. Jag tror att det är bästa hästen. Hästen verkar ha stabiliserat sig. Vi chansar på det och garderar Friction istället. Där tar jag fyra hästar och tar med Trustworthy Ås.

Eftersom jag har häst i träning hos Henrik Svensson så kan jag inte spricka på honom.

Dubbel till Svensson?

Trustworthy Ås som för tillfället bara är streckad på tre procent.

– Det är vår skräll. Eventuellt tror jag att Henrik Svensson kan vinna i V75-4 med Finest Scotch. Vi pratas vid ett par gånger i veckan och han tror mycket på Finest Scotch.

Vad gör ni om ni vinner 44 miljoner?

– Då går vi ut och firar vinsten här i Sundsvall på lördag kväll, lovar butiksägaren.