Succétipparens drag till 52 milj

TRAV

Jörgen Pettersson och hans kunder vann 1,4 miljoner på V86.

Vid lördagens jackpott på Jägersro är de ute efter 52 miljoner.

Här avslöjar han V75-dragen som du inte får missa.

– J.L.'s Buv måste du passa om du vill ha stora pengar, säger Jörgen Pettersson i butiken.

Succé Jörgen Pettersson och butiksägaren Anneli Svahn firar storvinsten tillsammans med kunderna Mikael Eriksson och Liselott Boberg.

Jörgen Pettersson hos butiken Spelkompaniet i Mora var en av dem som lyckades lösa V86-omgången på Solvalla i onsdags.

Endast fyra system prickade in alla rätt – och ett av de rätt systemen stod turbutiken i Mora för.

Jörgen hade med jätteskrällen H.R.On Line, som vann till 174 gånger pengar i den sista V86-avdelningen.

– Jag hade heltäckt i det sista loppet. De två favoriterna tyckte jag var lite svaga, bakom dem kändes det öppet. Jag tog alla och det studsade rätt den här gången. Jag blev glatt överraskad. När sista loppet gått i mål satt jag och funderade vad alla rätt kunde ge. Jag trodde på ett par hundra tusen och så blev det 800 000 kronor. Det trodde jag inte. Det här är största vinsten sedan den nya butiksägaren tog över i somras, säger han.

”Är många glada kunder”

Totalt spelade butiken in  1 457 653 kronor som 23 av kunderna delar på. När Trav365 pratar med Jörgen under torsdagen är det många vinnare inne i butiken för att hämta ut sin del av vinsten.

– Det rör på sig. Det är en hel del glada kunder. Det är många kramar och grattis-tillrop.

”Passa om du vill ha stora pengar”

Till helgens V75, då 52 miljoner ligger i potten, har Jörgen Pettersson läst på. Han har två bra V75-drag som kan ge pengar på lördag.

– 9 J.L´s Buv i V75-2 har varit bra på slutet, den ska man passa om man vill ha stora pengar. I V75-4 får man inte glömma bort 8 Sigurd Speed, den har varit bra på slutet. Den har lite dåligt spår, men han är startsnabb så hästen kan till och med ta spets. Då har han riktigt bra chans.

– Omgången ser lite favoritbetonat ut, men det gjorde det även i onsdags. Så man vet aldrig, men det är det som är tjusningen med trav.