Här fortsätter fiaskot för Svanstedts stjärna

Galopperade som slagen på mardrömsbanan

Foto: Atg live
Perfect Toll förlorade igen på Jägersro.
TRAV

Perfect Toll var jättefavorit i V75-6.
Men hästen levde inte upp till spelarnas förväntan – och galopperade som slagen i slutsvängen.
Därmed har hästen gjort sju starter på Jägersro utan seger.
Vann istället gjorde skrällen Wiss Rambo efter en kanoninsats.

Nej det gick inte den här gången heller för Åke Svanstedts stjärntravare Perfect Toll. Inför lördagens start på V75 hade hästen gjort sex starter på Jägersro utan vinst.

Stor favorit

Trots det var hästen jättefavorit och var mångas spik i omgången. Men även den här gången svek hästen på sin mardrömsbana. Efter ett tufft lopp utvändigt om ledaren galopperade hästen som slagen in i slutsvängen och noterade sjunde raka starten på Jägersro utan seger. Istället vann Wiss Rambo med Jörgen Sjunnesson.
– Hästen var riktigt bra förra gången också Det var en rejäl fjäder i hatten att vinna det här loppet, det måste jag erkänna, säger Jörgen Sjunnesson.

”Detta är stort”

Segraren stod för en mäkta imponerad insats och vann enkelt från spets trots hårt tempo hela vägen. Kusken Jörgen Sjunnesson fick ligga raklång i sulkyn och ha ett hårt grepp om Wiss Rambo som låg på loppet igenom. In på upploppet trodde nog många att hästen skulle tröttna – men istället drygade han ut sin ledning och vann mycket enkelt. Efter loppet var det en glad och stolt tränare som intervjuades.
– Det är jäkligt skönt just nu. En helt underbar känsla, man jobbar och lever med hästarna varje dag och få gå ut och vinna på V75 är stort alltså.