Här missar Frank miljoner på V75

Foto: kanal75/Casper Hedberg
TRAV

Några centimetrar.

Så hisnande nära var ex-brottaren Frank Andersson att vinna miljoner på V75 i lördags.

Men profilen fick inte ett öre.

– Det var en jäkla fin rad, men det räckte inte ända fram. Det är surt så klart, säger han.

Ex-brottaren Frank Andersson har travsporten som sin stora hobby. Han har haft stora framgångar som hästägare, men även som spelare. Frank har vunnit miljoner vid ett flertal gånger och säger sig själv vara en orädd gambler.

Satte två av tre spikar

I lördags var det nära nya pengaframgångar för Andersson.

På V75 i Malmö.

Men Frank hade inte Fru Fortuna på sin sida den här gången.

Han hade komponerat ett litet snyggt system som innehöll tre skrällspikar och spelade bara för sju rätt (får 2,5 gånger utdelningen om systemet sitter, men man får inget på sex och fem rätt om man spricker).

Två av tre spikar vann (1 Materazzi Bob och 2 Wiss Rambo).

Den tredje, Caballion och Fredrik B Larsson, åkte dit på mållinjen mot Björn Goop och Quarcio du Chene.

Förlustmarginalen: Några centimetrar.

– Det var en jäkla fin rad, men det räckte inte ändra fram. Jag funderade på att ta med Quarcio du Chene, men denne skulle gå med skor och jag trodde inte han skulle rå på Caballion då. Då betalar jag inte för den, jag kan inte göra det, säger Frank Andersson.

”Jag kommer tillbaka”

Resten av Franks system satt klockrent och det blev sex rätt. Vilket dock inte vara till någon som helst tröst då han inte fick ett öre för besväret.

Nu stannade utdelningen på 440 000 kronor på sju rätt och i och med att Caballion var streckad på mindre av kupongerna än Quarcio du Chene så borde V75-utdelningen ha blivit något högre med Franks singelstreck Caballion.

Ex-brottaren missade därmed runt 1,5 miljoner kronor på missen i tredje avdelningen.

– Det är surt så klart, men jag kommer tillbaka, var så säker, säger han med ett skratt.

– Nu räckte det som sagt inte hela vägen, men som spelare är det viktigt att ha rätt ”feeling”. Så är jag i alla fall, nu känns det som att min form är på gång.

Trots att det inte blev några vinster för Andersson  i lördags vill han ”plussa” för en kuskinsats han uppmärksammade i den sista avdelningen.

– Thomas Uhrberg bakom New Line. Fan vad han körde snyggt, sånt där är så läckert att se. För mig är det bättre än porr, säger Frank Andersson.

ARTIKELN HANDLAR OM