Succé på Åland – här vann de ny miljonvinst

Tog andra miljonvinsten på två år – Anders berättar:

Foto: PRIVAT
Ny storvinst till Åland Shell Mariehamn var butiken som drog in miljonvinsten. Butiksägaren Anders Holmberg berättar att det är fem killar som delar på vinsten. (På bilden: Anders Holmberg med personal.)
TRAV

Anders Holmberg och hans kunder gör succé på travspel.

För andra gången på två år spelade butiken på Åland in en miljonvinst på V75.

I helgen slog de till igen då ett gäng killar vann över en miljon kronor.

– Herregud vad vinster vi har delat ut i år, säger butiksägaren Anders Holmberg.

Spelbutiken på Åland skyltar efter sin nya storvinst då fem av kunderna vann 1,1 miljoner på sitt andelsspel.

Trav365 har tidigare berättat om miljonbutiken Shell i Mariehamn på Åland.

För nästan exakt två år sedan drog de in 3,1 miljoner kronor efter att en av deras kunder valt att spela V7 och fått 2,5 gånger utdelningen. Hjärnan bakom systemet var sjukpensionären Tommy Eriksson som komponerat ett system.

Flera som delar på pengarna

I lördags var det dags igen då butiken var en av dem som satte alla rätt på sitt andelsspel.

Återigen hade de valt att spela V7 och vann hela 1 100 562 kronor.  Butiksägaren Anders Holmberg berättar att det är en skicklig kille som ligger bakom systemet.

– Han har haft fina framgångar på spel tidigare och vunnit en del i år. Det här är några vänner som alltid spelar V7 när det är jackpott. De satsar bara när det är V7 och jackpott. Men det var jag som ”pushade” honom att ta med Wiss Rambo. Jag hade följt värmningarna och tränaren var uppåt. Tränaren gick ut och varnade och jag sa att den måste med på systemet. Jag gjorde själv ett system där jag hade med hästen, jag hade två sexor men föll på första avdelningen där jag bara hade Melanders hästar, säger Anders.

Tog alla hästar

Miljonvinnaren hade valt att spika Quarcio Du Chene och New Line. När Raja Mirchi blev struken i den första avdelningen tog han med alla hästar i V75-1.

–  När Raja Mirchi ströks ändrades nog förutsättningarna för många spelare. Vissa hade kanske inte sätt ut reserver. Han som gjorde vårt system valde att ta med alla hästar.

Mer vinster än omsättning

Anders berättar att det går bra för hela butiken när det gäller spel på hästar. För tillfället ligger butiken på plats 21 när det gäller vinster på andelsspel över landets spelbutiker.

– Herregud vad vinster vi har delat ut i år. Vi har mer vinster än omsättning, det är inte så många ombud i landet som har det så. Det är engagerade spelare som är duktiga. Travsporten på Åland har gått framåt och på lördag har vi en finsktränad häst, Qvintette,  i Breeders Crown-finalen och vi har Jeppas Hugo som det har gått bra för.

Dessutom följer Anders och hans kunder Trav365:s liverapport och värmningar.

– Vi använder Aftonbladets värmningar varje lördag. Om jag inte är där ringer jag in värmningarna till mina kunder. Är jag där går jag igenom värmningarna med dem.  Det var en kille som satte V5:an för någon vecka sedan och vann 100 000 kronor, då hade han fått värmningar från liverapporten. Vi väntar alltid så att vi får med värmningar till de tre första loppen innan vi lämnar in vårt andelsspel, säger han.

På fredag bjuder miljonvinnaren och spelbutiken på sina bästa speltips här på Trav365.