Butikens nya succé - ensam spelare tog hela potten på V5

Blev ensam med alla rätt – vann 1,4 miljoner kronor.

Foto: Kanal 75/Maria Holmén
TRAV

Skrällarna avlöste varandra på V75 i Eskilstuna.
Hos Naders spel och tobak i Spånga blev en spelare ensam med alla rätt – på spelformen V5.
Men det var tack vare succétipparen Naders hjälp kunden vann.
Utdelningen: 1,4 miljoner kronor.
– Ja, han är mycket tacksam över vinsten, jag pratade nyss med spelaren, säger Nader Elashker.

Det är ingen slump att just Naders spel och Tobak vinner på trav. Succétipparen, Nader Elashker, har spelat in över 30 miljoner och när V75 gästade Eskilstuna var det återigen dags för ett nytt kapitel i framgångssagan. En spelare i butiken blev ensam med alla rätt i Sverige på V5 och det blev hög utdelningen, närmare bestämt vann den anonyma spelaren 1,4 miljoner kronor.

Tackar Nader

Miljonvinsten var ett teamwork mellan just Nader och miljonvinnaren. Nader hade gjort ett andelssystem på V75 som gav 6 rätt – där han hade spikat favoriten Panne De Moterur som föll tungt i V75-6. Men alla andra skrällar satt klockrent och det var anledningen till att spelaren blev ensam med alla rätt på spelformen V5.
– Ja, han mixade systemen. Han ville spela emot vår spik på v75, därför valde han att spika Friction istället. I de andra loppen kopierade han mitt system och lyckligtvis satt alla rätt för spelaren. Det är så klart jättekul och jag vet vem spelaren är. Det är en stamkund som alltid spelar här så det är extra kul .
Har du pratat med vinnaren?
– Ja, jag pratade med honom precis innan du ringde, han är mycket glad och tackar mig för vinsten. Han blev ju ensam med alla rätt i Sverige så det är jättestort. Han är värd varje krona och vi kommer fira detta tillsammans senare.

ARTIKELN HANDLAR OM