Dags för Rikstravet 2013 - chans att bli delägare i travtalang

I dag klockan 10.00 släpps andelarna i Rikstravet 2013

Foto: ALN
TRAV

Stall Stockholm vann årets upplaga av Rikstravet.

Nu har du chansen att vinna den prestigefulla tävlingen.

Idag klockan 10.00 släpps andelarna till Rikstravet 2013.

Slutstriden i Rikstravet 2012 blev riktig spännande och flera stall gjorde upp.

Till slut var det Stall Stockholm med tränarens Anna Forssell och hästen Maxmara som stod som segrare. De vann med 68 poäng före Stall Gästriklands Charles Boko som drog in 66 poäng. Som pris får stallet och alla delägare en fest värd 100 000 kronor.

Nu är det dags för en ny säsong – under måndagen släpps andelarna till Rikstravet 2013 hos ATG-ombuden ute i landet.

”Var ute i god tid”

Stall Stockholm kommer finnas med som titelförsvarare och heta Stall Champion nästa år. Inför nästa år finns etablerade topptränare som Lutfi Kolgjini och Per Lennartsson med. Dessutom finns mindre tränare som Joakim Elfving och Marcus Savin med.

När andelarna släpptes till Rikstravet ifjol var det kö hos spelombuden för att köpa en del i Björn Goops riksstall och vissa av stallen sålde slut på några minuter.

– Mitt råd är att vara ute i god tid, så att man inte missar att köpa en andel i sitt hemmastall. För visst stöttar man väl sin lokala tränare i första hand.  Jakten på vinnarhästen börjar nu och startskottet för tävlingen går den 1 april nästa år, säger Henrik Högström, projektledare för Rikstravet.

Här hittar du alla tränare i Rikstravet 2013.

FAKTA

Mer om Rikstravet

I dag måndag den 5 november klockan 10.00 släpps andelarna till Rikstravet 2013.

För en engångskostnad på 400 kronor blir du delägare i en lovande treåring – sammanlagt är det 1 000 andelar på varje häst.

I april 2013 börjar hästarna tävla – vinnarna av Rikstravet får en fest värd 100 000 kronor.

Tävlingen pågår från 1 april fram till den 1 november 2013. Efter det delar ägarna på prispengarna och försäljningspriset från auktionen.