Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra

Avd 1 nr Rock Hollywood. Vi på Ögat har numera 15.00 som starttid på våra rankingar varje dag för att vi bättre skall kunna analysera strecken innan vi går ut med våra tips. I kväll går jag ut och spikar Rock Hollywood i den första avdelningen. Jag gillar honom skarpt och läget är helt perfekt. Att han inte är favorit gör inte saken sämre.

Dagens drag

Avd 6 nr 3 Sigurd Speed. Jag är säker på att han är den i loppet med bäst vinstchans och att han är streckad på under 20 procent är ett rent mirakel och han måste spelas på både V65 och DD.

Dagens avslag

Avd 2 nr 2 Önas Julius är klar favorit i den andra avdelningen men för för mig är han bara en av många  i loppet och jag fyller på rejält med streck på mitt Jokersystem i den andra avdelningen.