Miljonbutikens succé – tog ny storvinst på V75

Åke Olsson, hos Curres Spel och Tobak i Sollentuna Centrum.
TRAV

Curres Spel och Tobak i Sollentuna har hittat en vinnande taktik för att spela in storvinsten på V75.

I helgen vann de över en miljon kronor – som kunderna delar på.

– Folk har varit jättenöjda, säger Åke Olsson i butiken.

Curres Spel och Tobak i Sollentuna Centrum var en av landets vinstrikaste spelbutiker ifjol. Under 2011 spelade de in allra mest på trav i kommunen och i år har framgångarna fortsatt.

I lördags var succébutiken framme igen. De satte sex rätt på två av sina andelssystem vilket gav 591 580 kronor respektive 492 984 kronor.

Åke Olsson, som arbetar i butiken och är expert i ATG Live och amatörkusk berättar om succén.

– Vi har kört ett koncept som vi kallar för spelportföljer och vi har haft det i ungefär ett år. Vi har 15 personer i en portfölj och alla lägger 1 000 kronor i veckan. Folk får spel onsdagar och lördagar, det är V86, V75 samt Europatips och Stryktipset. 

”Missade den stora skrällen”

För några veckor sedan spelade Åke in miljonvinsten till kunderna efter att ha satt alla rätt på Europatipset.

– Då blev det 1,3 miljoner och nu den här lördagen fick vi två V75-system med sex rätt som gav omkring en halv miljon kronor vardera. Det vi missade var den stora skrällen Tjacke Gold i V75-6.

Vad säger kunderna?

– Folk har varit jättenöjda. Vi är ett bra gäng och de veckor som vi inte har vunnit har de inte klagat. Det här kan vara personer som inte är så insatta i spel och kanske spelar Triss eller Harry Boy. På det här sättet får de spel varje vecka. Vi har haft lite stolpe ut tidigare, men nu satt den.

”Nu är de kö”

Efter de senaste spelframgångarna är det många som vill vara med.

– De som har varit med från start ligger 40 000 kronor plus. Nu är de kö och många vill vara med på en ny portfölj, men vi har inte riktigt kapacitet att ha en till portfölj. Vi kommer att fortsätta att köra på så här. Han som köpte butiken för ett år sedan hade en idé om att vi skulle ha en travportfölj och det har fungerat bra.