Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra

Avd 1 nr 3 Estreet. Han har fått ett lopp i kroppen i sin nya regi och jag tror att han med den nu är segermogen. Han är snabb från start och jag tror och hoppas att han leder runtom. Estreet är långt ifrån favorit vilket gör att jag spelar lite extra i kväll.

Dagens drag

Avd 2 nr 10 Borups Linnea. Hon har fin form och blir det bara lite fart på loppet fäller hon många/alla till slut och då kommer det att rensa bra.

Dagens avslag

Avd 3 nr 2 Stopsigns First är oväntat klar favorit och det tackar jag för då jag har betydligt bättre drag i loppet i form av Hertig Shim och Dean on Line.