Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 3 nr 9 Maharajah. I kväll ligger jag lågt på spelet då nationalklenoden Maharajah kommer till start mot ett synnerligt billigt gäng. Han bör bara vinna men spelvärdet är lågt. Jag fortsätter istället att plöja i lopparkivet inför jackpotterna i morgon och på lördag.

Dagens drag:

Avd 4 nr 2 Hello Dolly. Hon såg lysande ut senast och hade troligen vunnit med fritt. I kväll hoppas jag att hon revansch.

Dagens avslag:

Avd 1 nr 8 Faksen Jr. Det finns en klar risk/chans att han kommer att gå med skor i kväll och då är han klart sämre. Från ett tufft läge är han groteskt mycket streckad och jag garderar.

ARTIKELN HANDLAR OM