Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd 6 Nr 1 My Lindy Star. Det ser svårt ut i kväll och jag väljer att spika en 12 procentare i form av My Lindy Star. Hon kommer från Stefan Persson formstall och jag tror att hon leder runtom. Att hon i kväll skall köras barfota runtom stärker mig i mitt val av spik.

Dagens drag:

Avd 5 nr 2 Digger Elias. Han var grym då han vann näst senast men sämre senast. Är han som vid segern vinner han och han är mycket streckvärd.

Dagens avslag:

Avd 3 nr 6 Democrat. Han är mycket snabb ut och tar högst troligt hand om ledningen. I kväll möter han enklare hästar än vad han är van att möta. Men då han har svårt med motivationen den sista biten så garderar jag. Inte minst med tanke på att han är streckad på över 80% vilket är alldeles för mycket då han inte är den som radar upp segrarna.

ARTIKELN HANDLAR OM