Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra

Avd 6n nr 13 Beckman. Han har varit grym på slutet och jag har svårt att se honom bränna. Att det är ny kusk ser jag inte som något problem. Distansen gillar han skarpt och även om han är stor favorit anser jag att han är omgångens bästa spik.

Dagens drag

Avd 4 nr 6 Caribou och 8 Staro Fighter. Bägge två har sett  mycket fina ut för sina nya tränare och jag tror att de två gör upp om segern i detta lopp och stänger loppet på två streck.

Dagens avslag

Avd 2 nr 8 Hairspray. Hon avslutade sylvasst senast och från ett bra spår hade hon varit ett spikförslag men från detta usla läge anser jag inte att hon skall vara klar favorit.