Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra:

Avd nr 3 Maharajah kommer ut för andra gången efter vila och jag har svårt att se honom bränna utan väntar med att fälla honom tills han möter några tuffa hästar på V75.

Dagens drag:

Avd 5 nr 4 M.T. Fameandglory. Hon har fått ett lopp i kroppen vilket borde satt fram henne rejält och jag blir inte det minsta förvånad om hon vinner i kväll. Inte minst med tanke på den fina formen skicklige Stefan Persson har på sitt stall för dagen.

Dagens avslag:

Omgången ser mycket favorit betonad ut och jag kommer att ligga lågt med spelet i kväll och istället plugga på till V86 omgången i morgon.

ARTIKELN HANDLAR OM