Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 4 nr 2 Youana.

Jag gillar verkligen det jag sett av henne och hennes upphämtning efter galopp på V75 i Halmstad var mycket imponerande. Hon har fått ett bra spår och jag tror att hon sköter sig och då vinner hon. hade gärna sett att hon inte var så mycket streckad men man får inte allt här i världen.

Dagens drag avd 2 nr 9 Saladino.

Ni vet alla att jag är mycket svag för Caballion och då är det inte svårt för mig att gilla brorsan Saladino. Han har grym fin fart i benen men är tyvärr till och med mindre pålitlig än sin bror. Håller han sig på benen har han toppchans till låga 12 procent.

Dagens avslag avd 1 nr 1 Chat Chip.

Hon var seg senast och lär knappast kunna hålla spets från innern i detta sällskap och jag ser henne som en svag favorit denna gång.

ARTIKELN HANDLAR OM