Ett ögonblick, Patrik Fernlund,

... tipsprofilen som tar över ”V86-experten” på Twitter

TRAV
Foto: CAROLINA BYRMO

Vad kommer du att bjuda på?

– Jag kommer bjuda på senaste nytt inför V86 varje onsdag. Mitt mål är att mata ut information och det är hos oss man ska vara för att inte missa något innan man ska lämna in sin kupong. Stallbacksinformation, värmningar, taktiksurr och spelförslag är bara lite av det jag ska bjuda på.

Varför ska man följa ”V86-experten”?

– För att jag sitter inne på senaste nytt eftersom jag är på Solvalla från tidig eftermiddag hela vägen fram till start. Jag missar ingenting, och att ha tillgång till vår twitter är ett perfekt stöd. Att få åtta rätt är inte lätt, men med hjälp av mig hoppas jag att det ska bli lättare. Det är extremt viktigt att få den sista rykande informationen och det får våra läsare.

Vad tycker du om V86 som spelform?

– Det är ett svårt spel, men extremt utmanade och roligt. Det som är mest fascinerande är att flera favoriter kan vinna men att utdelningen ändå kan sticka iväg rejält bara med en eller ett par skrällar. Det såg vi prov på förra veckan.

Stil, som vann till 14 gånger pengarna, var ett av dina drag förra veckan på Twitter, hur hittade du den skrällen?

– Det har varit surr om hästen en längre tid men helt plötsligt slutade folk tro på hästen och då den dessutom gick barfota runt om var draget givet till fem procent. Hästen flög fram till slut och det är flera stycken som hört av sig till mig efteråt och tackat för att jag varnade för hästen. Det är alltid kul att hjälpa sina anhängare till vinster, det är mitt jobb.

Har du någon vinnare till Trav365:s läsare till onsdagens V86?

– V86-experten har ett eget lopp (V86-4) vilket är hedersfullt och jag tror 12 King Tilly tar hem loppet. Hästen är grym, går ner i klass och uppgiften känns passande. Oolong blir troligtvis favorit och den är värst emot men jag tycker Claes Sjöströms häst är bättre och kommer spika den.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Seger för min häst Navigator Sib nästa onsdag på Solvalla och att mina nära och kära ska må bra.

HÄR hittar du V86-experten.