Snackisen i TV4 – efter ”nakenvadet”

TRAV

Travfantasten Rebecka skulle springa naken om Tambur vann på V75.

Hennes utspel blev en snackis i V75 Direkt i TV4.

Nu slapp hon streaka – då hästen slutade trea.

– Det är tur för den där tjejen i Sundsvall. Hon slipper springa naken, säger hästens tränare, Thule Jonsson i TV4.

Ralf Vadsmo och Peter Henriksson i V75 Direkt.

Inför helgens V75-tävlingar på Bergsåker gick Sundsvallsbon och travspelaren Rebecka Falk, 28, ut på Twitter och på Trav365 och lovade att hon skulle springa naken i Sundsvall om hästen Tambur vann.

– Att jag har gått ut med ett vad beror på att Tambur är just den hästen jag har missat sju rätt på under senaste gångerna han har startat på V7, berättade Rebecka.

Rebecka trodde inte på hästen och valde inte att ha med honom på sitt system. Men det var dock inte så långt från att Tambur var först över mållinjen. Hästen och kusken Örjan Kihlström spurtade invändigt till en tredjeplats i V75-6.

Rebeckas utspel blev en snackis i travets direktsändning i TV4. Både hästens tränare Thule Jonsson och experten Ralf Vadsmo kommenterade vadet.

– Nu måste ni tycka att hästen är bra. Många har tyckt att han har en jävla tur. Det är tur för den där tjejen i Sundsvall, hon slipper springa naken, sa Thule.

– Det var nästan synd att han inte vann då hade man fått sett en tjej springa naken i Sundsvall. Det hade jag sett fram emot, sa Ralf Vadsmo.

”Jag får erkänna...”

Rebecka Falk följde loppet på plats på Bergsåker och missade eftersnacket.

– Men jag hörde att de tagit upp det i tv, det var min kompis som berättade.  Det var lite roligt. Jag var aldrig speciellt orolig att hästen skulle vinna, trots att han gick bra.  Jag får erkänna att hästen är väldigt bra, jag får kanske ta med han framöver, säger hon.

Har det blivit några flera reaktioner?

– Jag fick lite meddelanden på Facebook och Twitter, att det var synd att hästen inte vann.

”Gick plus”

Rebecka Falk bjöd på tips här på Trav365 i fredags och hennes spik Nahar vann enkelt och även hennes skräll Ted Blågul vann till fina 12 gånger pengarna.

– Jag hade lagt in vinnarspel på Ted Blågul så där vann jag, men jag hade otur på V5. Jag gjorde ett Jokersystem och jag hade inte tagit Ted Blågul som utgångshäst. Jag körde säkert och tog Odin Tabac som utgångshäst istället och det gjorde att jag sprack. Men jag gick plus på helgen så jag fick med några tusenlappar hem, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM