Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 2 nr 2 Northern Spy. Han har formen helt på topp och bör vinna lätt om han inte fastnar. I en lurig omgång ser jag honom som det klart bästa förslaget till spik.

Dagens drag avd 5 nr 9 Flip a Coin. Han har sett mycket laddad ut på slutet och strular det inte för mycket på vägen tror jag att han fäller favoriten då han är bättre än denne. Ett kul drag att spela med på både DD och V65.

Dagens avslag avd 1 nr 12 Global Octopus. Jag har ingen feeling för att rundar alla då han inte så som bäst ut senast. Han är omgångens klart sämsta favorit.