Fick tips av vännen – drog in 337 601 kr

Norrviken Spel och Tobak i Sollentuna och butiksägarna Ruben Guanoluisa och Jimi ”Bombo” Makdesi har fixat en ny storvinst.
TRAV

Killarna hos Norrviken Spel och Tobak har slagit till igen.

Efter att ha varit nära storvinsten i flera veckor small det till under onsdagskvällen.

Tack vare speltips från en vän drog de in 337 601 kronor.

– Vi är på gång och har börjat hitta formen, säger delägaren och systemmakaren Jimi ”Bombo” Makdesi.

I slutet av fjolåret drog spelbutiken Norrviken Spel och Tobak i Sollentuna in 400 000 kronor på sitt andelsspel på V86.

Då var det spelexperten Jan ”Timo” Timonen och delägaren Jimi ”Bombo” Makdesi som prickade in alla rätt.

Sedan dess har butiken, som drivs av Ruben Guanoluisa och Jimi ”Bombo” Makdesi varit med och huggit om miljonerna på onsdagarna.

– Vi har haft oflyt. När det blev en ensam vinnare som fick 4,6 miljoner kronor på V86 i mitten av februari var vi nära. Vi sprack i V86-3 där vi hade vinnaren 3 Insert Sock som första reserv. Jag spikade 12 Rebellion i det loppet. Vi hade kunnat vara två stycken som delade på den miljonvinsten, säger han.

– Veckan efter när Everts Party Socks skrällde i V86-7 missade vi åtta rätt. Då åkte vi på sex hästar,  men vi hade 11 Benskins som blev tvåa i loppet. Då gav åtta rätt 216 000 kronor, säger han.

I onsdags gav äntligen allt jobb utdelning då Jimi ”Bombo” Makdesi satte alla rätt på V86 på två av butikens system.

Totalt blev det 337 601 kronor i vinst som kunderna delar på.

– På det stora systemet är 13 personer med och delar och får 16 247 kronor var. På det mindre systemet får varje person 12 639 kronor. Jag pratade med några kunder igår och de är glada, säger han.

Trodde på Frau Stahl

Det var tack vare information från en kompis som Jimi fick alla rätt.

– Jag fick tips av min vän Robert, som har livnärt sig på spel. Han trodde mycket på 4 Frau Stahl i den sista avdelningen.

– Under dagen hade vi 8 Orderly och 9 Peters Lucky Day i det sista loppet, men på eftermiddagen valde vi att spika Frau Stahl på våra två system efter informationen vi fått. Jag tror att han kan ha fått tipset via experten Patrik Fernlund på Twitter.

”Jag väntar in miljoner”

Butiksägaren trodde mycket på överraskningen Digital Beautiful i V86-6, som slutade tvåa i loppet.

– På båda systemen hade vi Digital Beautiful, så det var synd att inte den vann. Då hade vi nog vunnit miljoner. Jag väntar in miljoner och är övertygad om att miljonvinsten kommer under 2013. Att vara med i vårt andelsspel lönar sig i längden, säger han.

På lördag blir det trav på Solvalla igen när det är dags för V75 på banan och Jimi har två bra tips till läsarna.

– Spikdraget är Twigs Tiffany i V75-1 och Capello Bob i V75-6 är min luring.