Vann 200 000 – med vännerna på microbloggen

Foto: ALN
TRAV

I början av året spelade han in 1,2 miljoner till vännerna på Twitter.

Under onsdagskvällen var det dags för experten Thomas ”Ögat” Öhman igen.

Totalvinsten: 200 000 kronor.

– Turligt nog lyckades V86-bolaget på Twitter få alla rätt, säger han.

Spelexperten Thomas ”Ögat" Öhman” har spelat in flera miljonvinster på trav och driver en egen travtjänst där han levererar speltips.

Varje tisdag och torsdag bjuder han dessutom på V65-tips här på Trav365.

I början av året spelade Öhman in 1,2 miljoner till sitt Twitter-bolag på V75.

Under onsdagen var det dags för experten igen. Han var helt rätt ute på V86. Tillsammans med sina vänner på Twitter spelade han in 200 000 kronor.

– Turligt nog lyckades V86-bolaget på Twitter få in alla rätt vilket var kul även om det kunde blivit riktigt stora pengar om det hade någon av de tolvor som var tvåa hade vunnit.

Fick nöja sig med sju rätt

Dock så missade han alla rätt på sin travtjänst, där blev det ”bara” sju rätt.

– Efter en tid utan besök i utbetalningsluckan hade ”Ögat” en bra kväll i går då vår Ögonsten Super Frido vann till låga 14 procent och att dessutom vår chansspik krossade det i våra ögon mycket formlösa motståndet motståndet till goda 30 procent var en bra start på vårt DD-spel, säger Thomas Öhman.

Han fortsätter:

– Inte minst med tanke på att vår idé Frau Stal vann i den andra DD. Kvällen började även bra då Ranch I Do I Do bara var bäst trots en tung resa utanför haussade Berlusconi. Att vi sedan missade åtta rätt på fem streck i det loppet som Engla Håleryd vann gjorde att det inte blev några jättepengar men ändå kändes det bra att visa att formen är på gång inför lördagens V75.a där jag har en ”stenklar” spik som inge ens är favorit.

Inför kvällens V64-omgång har Thomas ”Ögat” Öhman laddat om, bjuder på bästa spiken och bästa draget. Här till höger ser du hur han spelar på Åby.

Här hittar du Ögats hemsida.

FAKTA

Tipsen

Dagens säkra avd 3 nr 4 Frans G. Han har visat fin form en längre tid och står på tur för en seger. Läget är bra och jag tror att han tidigt kommer till spets varifrån han blir svår att passera.

Dagens drag avd 5 nr 3 Romeo On Track. Det var ett tag sedan jag var någon Romeo på spåret men travhästen Romeo on Track har fin form och bra läge. Att han dessutom körs av Björn Goop stärker mig i min tro på honom. Ett kul drag på DD.

Dagens avslag avd 6 12 Pingus Vang. Att han är en ”bössa” vet vi men han imponerade inte senast och att han nu skall runda detta kapabla fält från sämsta läget utan problem köper jag inte. Jag tycker att han är alltför mycket streckad och garderar upp den avslutande avdelningen rejält.