Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 1 nr 6 Rocky Winner. Han gör debut för Åke i kväll och borde vinna lätt då han är klasser bättre än de övriga. Omgången ser trist ut och det finns en klar risk för låg utdelning.

Dagens drag avd 6 nr 4 Cloria Victis. Han visade fin form igen senast och motståndet är inte av de allra värsta sorten. Ett kul drag på DD spelet om inte annat.

Dagens avslag avd 4 nr 12 Västerbo Prestige. Visst är han bäst men varför galopp senast?  Med tanke på detta och att han är gigantisk favorit ser jag inget spelvärde med att spika honom utan garderar upp loppet med några streckvärda dock inte Jonathan Palema som inte ser ut att vilja tävla på alla cylindrar.