Tjejduon: ”Han är bästa V86-spiken”

Eva Mandt och Ann Gustavsson hos Coop Forum i Täby spelade in storvinsten i lördags. På onsdag spelar de till Solvalla och spikar Timo Nurmos New Approach i V86-6.
TRAV

Eva Mandt och Ann Gustavsson hos Coop Forum i Täby vann mest i Sverige på V75 i helgen.

Tillsammans drog tjejerna in över 700 000 kronor till kunderna.

–  Det var riktigt skönt. Jag har precis kommit tillbaka till jobbet efter att ha varit sjuk i några månader, säger Ann Gustavsson.

182 svenskar fick vara med och dela på miljonerna vid helgens pengarregn på V75.

Mest spelade succétjejerna Eva Mandt och Ann Gustavsson hos Coop Forum i Täby in efter att ha satt alla rätt på både sitt stora och lilla system. Totalt blev det 712 000 kronor som kunderna delar på.

Per person blev det 14 200 kronor i vinst på stora systemet och 13 100 per person på det lilla systemet.

–  Vi hade ett grundsystem men sedan hade vi inte så mycket tid till de stora så vi la till några hästar och vann på båda, säger Ann Gustvasson.

”Riktigt skönt”

För Ann som nyligen kommit tillbaka till jobbet på spelavdelningen kändes det extra kul.

– Det här var riktigt skönt. Jag har varit sjuk och varit borta i några månader så det var kul att få till en vinst, säger hon.

”Inga superexperter”

De två tjejerna är ett bra team och kompletterar varandra när de ska tippa.

– Vi har hållit på till och från i några år. Vi är inga superexperter. Vi kikar på alla sajter och tidningar. Och så går vi mycket på känsla. Eva är väldigt hästkunnig och jag går mer på känsla. Vi väger upp varandra bra och vi diskuterar fram och tillbaka vilka hästar vi ska ha, säger Ann.

– Med vinnarsystemet i lördags satt vi säkert en timme tillsammans och så hade var och en jobbat fram förslag innan. I lördags hade jag hittat skrällen Face Facts i V75-7. Vi hade fem hästar i den sista avdelningen, säger Ann.

Läste om vinsten i tidningen

Eva Mandt berättar att de två andelsmakarna hade varsin andel och fick några tusenlappar var.

– Vi var extra glada i söndags morse. Ingen av oss följde loppen, jag jobbade på lördag eftermiddag och på kvällen följde jag Melodifestivalen. Jag fick veta på söndag morgon när jag läste tidningen att vi hade vunnit. Ann fick veta det på lördag kväll när hon kom hem efter att ha sett Melodifestivalen på Friends Arena.

Spikar Nurmos häst

Nu gör butiken ett nytt försök att spela in storvinsten vid onsdagens V86 och Ann har hittat en bra spik och två luringar.

– Bästa spiken är 5 New Approach i V86-6. Vi tror att den bara kommer vinna.

– Luringarna har jag hittat i V86-5, 10 Idi och 11 Orgoglio Lavec, 11 Orgoglio Lavec är en bra häst som vi tror mycket på. Jag har en känsla att det kommer gå rätt bra, säger hon.