Profilernas tips till miljonerna

Foto: Kanal 75/ Lotte Fernvall
Ralf Vadsmo och Tobias Karlsson är på plats på Solvalla i kväll för att underhålla och hjälpa besökarna att vinna på V86
TRAV

I kväll ska Let´s Dance-profilen Tobias Karlsson och spelexperten Ralf Vadsmo hjälpa tjejerna på Solvalla till alla rätt.

Här bjuder de på tipsen till V86.

Samtidigt avslöjar Tobias vilken travprofil han vill se i TV4:s dansprogram.

– Stig H skulle passa perfekt, säger han.

Förra onsdagen blev det stort jubel på Solvalla efter att spelexperten Anders Malmrot hjälpte 100 besökare på Solvalla till alla rätt på V86.

Malmrot hade hand om andelsspelet och det var flera nybörjare som köpte en andel. Systemet gav 630 000 kronor totalt – och varje person kunde hämta ut 6 300 kronor.

Den här onsdagen är det tjejkväll på banan och spelexperten Ralf Vadsmo är på plats för att bjuda på tips och underhålla tillsammans med dansaren Tobias Karlsson som är känd från TV4:s Let´s Dance.

Det här är andra gången som Tobias  är med och guidar under en tjejkväll.

— Jag kan egentligen inte så mycket om hästar.  Men jag ska hålla låda och underhålla besökarna och se till att de får en trevlig kväll, säger han.

– Eftersom jag själv var nybörjare första gången vi körde en tjejkväll kunde jag ställa alla dumma frågor om vad en Dagens dubbel är och placeringar, och Raffe fick förklara, säger han.

Vad tycker du om travet?

– Det är väldigt trevligt, jag var positivt överraskad senast och det var en härlig stämning på banan, säger han.

Snart börjar en ny säsong av Let´s Dance, är det inte dags för en travprofil att vara med?

– Jo det borde vara med någon travkusk eller tränare. Stig H skulle passa, han är duktig och skulle kunna vara med och ta några danssteg. Jag tror att jive skulle kunna vara en bra travdans. Stig H skulle passa perfekt, säger han.

Ralf Vadsmo har hand om speltipsen under tjejkvällen och redan nu har han fyra hästar som du inte får missa i kväll på V86.

Vadsmo tror att Solvallatränaren Roger Walmann kan fira fina framgångar.

– Min spik är Roger Walmanns Pay Attention i V86-1. Låset är New Approach och Tricky Track i V86-6. Min skräll i omgången är Roger Walmanns Valnes Bonnie  i V86-7.