Titta, så har du inte sett stjärntränaren

Foto: SVT PLAY
TRAV

Så här har du aldrig sett stjärntränaren Joakim Lövgren tidigare.

I fredags dök Jägersroprofilen och hans familj upp i det galna underhållningshowen Amigo Grande.

–  Det var en enormt positiv stämning i studion och programledaren är inte klok någonstans. Han är helt underbar, säger Lövgren.

Foto: SVT Play
Familjen Lövgren.

I familjeprogrammet Amigo Grande på SVT gör två familjer, bestående av tre generationer, upp i frågesport och utmaningar.

Fredagens avsnitt fick travfokus då Jägersrotränaren Joakim Lövgren var en av deltagarna tillsammans med dottern Matilda och hennes farfar Leif.

Matilda har ett stort travintresse och håller på med ponnytrav och Joakims pappa Leif har tidigare varit framgångsrik travtränare.

– Jägerso fick en förfrågan av Sveriges Television om det fanns någon travfamilj med tre generationer. De vill ha ett tema och tre generationer som tävlade. Eftersom Matilda ville vara med ställde jag och min pappa upp. Det är roligt att göra något med farfar, han är glad för sina barnbarn. Vi tvekade inte att tacka ja, säger Joakim.

Åker ner i en pool

I programmet får de två familjerna bland annat spela pingis med en lapp för ett öga och svara på frågor under tidspress. Vid fel svar straffas deltagarna med ett bad i en pool.

– Det är ett fantastiskt roligt program. Det var en enormt positiv stämning i studion och programledaren är inte klok någonstans. Han är helt underbar. Vi hade kul hela dagen och det var så roligt som vi hade hoppats på när vi tackade ja.

– Vi skojade innan om det är förnedrings-tv, man får bjuda på det. Jag vet att programmet är uppskattat av andra barn och mina barn. De har träffat rätt i hela programidén. Det finns inget negativt att vara med i ett sådant program. Vi kom undan med mycket skratt och det är kul att se hur det går till att spela in, säger Joakim.

Här kan du se hela avsnittet, och hur det gick för familjen Lövgren. (Länk till SVT Play.)