TV4:s nya satsning – bli hästägare på V75

1 av 2
”Hästen är din” har premiär den 29 mars. Programmet kommer att ledas av TV4-profilen Åsa Elmroth.
TRAV

Tävla i TV4:s nya satsning och bli ägare till en V75-häst för en dag.

Vinnaren bjuds på resa till V75-banan och har chans att vinna 10 procent av det hästen springer in den dagen.

– Vi vill hitta nya tittare och människor som vill gilla travet för hästarnas skull och det som händer i stallet, säger Annette Mörk, producent på Kanal 75.

”Hästen är din” är TV4:s nya travprogram där tittarna kan vara med och tävla om att bli ägare till en V75-häst för en dag.

Tävlingen är redan i gång och genom att sms:a in ditt svar på tävlingsfrågan och en motivering är du med och tävlar om en unik VIP-helg.

Vinnaren/vinnarna får träffa ”sin” V75-häst och se förberedelserna i stallet. På själva V75-dagen bjuds du med till banan där du får heja fram din häst.

Chans att vinna pengar

Dessutom får vinnaren tio procent av prispengarna som hästen springer in den dagen.

TV4-reportern Åsa Elmroth kommer leda programmet och följa vinnarna och deras häst.

– Vi vill försöka hitta nya tittare på fredagar och hitta människor som vill gilla travet för hästarnas skull. Det som händer i stallet och inte bara det som händer på banan eller spelet, säger Annette Mörk.

”Kontakten med hästen”

Till premiäravsnittet den 29 mars tävlar du om att få äga en häst till V75-tävlingarna på Romme.

– Vi vänder oss till familjer, grabbgänget, alla som tycker att det här är en spännande upplevelse.  Att inte bara vara på V75 och vinna pengar, utan även kontakten med hästen. Man behöver inte vara travnörd för att vara med, säger Annette Mörk.

Första avsnittet kommer att sändas klockan 17.55 i TV4 (fredag den 29 mars) istället för V75-klubben

–  I första programmet besöker vi vår första vinnare, man får se när de hälsar på hästen. På V75-dagen följer vi när de hejar på sin häst i V75 Direkt. Fredagen efter följer vi upp hur det gick och träffar den nya vinnaren, säger hon.

Här under kan du se hur du gör för att vara med och tävla.