Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 2 nr 1 Reina la Caballo. Det har inte varit något flyt på tipsen de senaste veckorna men jag hoppas och tror att det vänder i kväll då det är jackpott på V65:an och sedan ser vi framemot en kul omgång på lördag dit jag redan nu har hittat en helt bortglömd som jag tror bara är bäst i sitt lopp. I kväll spikas blivande stjärnan Reina La Caballo. Han var felbalanserad senast och vi glömmer det loppet. i kväll körs han tidigt till spets om han inte lyckas svara ledningen i det första skedet. Han är klart bättre än de övriga och jag hade spikat honom även om han stått tjugo efter i detta sällskap. Oops, upptäcke precis att han inte ens är favorit så det blir att ladda på lite extra i kväll.

Dagens drag avd 5 nr 7 Cruise Speed. Jag fortsätter att tjata om henne då hon ser lysande ut för dagen. Senast provades hon i spets och det fungerade inte nu. I kväll körs hon på speed och då jä....

Dagens avslag avd 3 nr 3 Yank Dreamcatcher. Han är ingen dålig travare utan snarare ganska bra men han är inte så på bra att han skall vara streckad på nästan 80 procent vilket han är i nuläget. Det gör att jag garderar den andra avdelningen rejält och sedan hoppas jag att det skräller.