Experternas drag till V65-jackpotten

Michael Carlsson, Linus Hedrén och Challe Berglund om sina tankar inför kvällens V65-omgång.
TRAV

3,5 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare på V65 i kväll.

Sportbladets experter hjälper dig till alla rätt och bjuder på dragen.

–  Hamras One More har ett ett utmärkt läge, han kommer flyga till ledningen, säger Challe Berglund.

Örebrotravet är värd för kvällens V65-tävlingar på Örebro. Det är jackpott och chans att vinna 3,5 miljoner kronor om du blir ensam med alla rätt.

Våra experter har granskat omgången och hittat dragen som du inte får missa i jakten på potten.

Challe Berglund har Hamras One More och Jennifer Tillman som omgångens bästa drag i dagens Sportbladet. Hästen är streckad på 18 procent i V65-1.

–  Det är ett alldeles utmärkt läge för  2 Hamras One More som med sin startsnabbhet kommer att flyga till ledningen och när det är kort distans tror jag att Jennifer Tillman sättre allt på ett kort och kör i ledningen. Örebros bana passar Hamras One More bra med sitt korta upplopp vilket kan leda till seger i V65-1, säger han.

”Dags för första årssegern”

Sportbladets Linus Hedrén tror att Lars-Åke Söderholm och Reina la Caballo är ute efter revansch i V65-2. Senaste gjorde hästen comeback vid V75-tävlingarna på Solvalla den 9 mars efter att ha varit borta i två månader från banan. Då blev det galopp.

– Jag tror att han kan leda hela vägen, säger han.

Även Ferrari Håleryd var ute på V75 vid omgången på Solvalla, men då satt hästen fast och segern gick till Quality Questioned.

–  Avslutade rykande när han fick fritt senast. I starten före höll han bra då innerspåret var tungt. Dags för första årssegern nu, säger Linus.

 ”En toppchans”

Tipsprofilen Michael Carlsson har gjort ett V65-system till läsarna och har hittat omgångens bästa spik i V65-1, Ranch I do I do.

– Hästen var strålande vid segern senast då hon trots ett tufft lopp utvändigt om ledaren resolut kopplade greppet in på upploppet och höll enkelt undan. Är snabb ut men har flera startsnabba invändigt om sig. Normalt en toppchans om hästen är lika bra, säger han.

Han hoppas att 4 Serrez Flirt och Daniel Olsson ska skrälla i V65-2.

– Avslutade mycket starkt senast som tvåa. Kan vinna när som helst. Det är ett litet fält och ett öppet lopp. Det är ett roligt drag och hästen är inte sämre än någon annan, säger han.