Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 4 nr 1 Storm Odd. Han har visat kanonform ett bra tag och från det här fina läget och mot detta ljumma motstånd är han en befogad storfavorit.

Dagens drag avd 3 nr 6 Patricia Bishop. Hon har radat upp fina insatser ett tag och står på tur för en seger. Jag hoppas och tror att den kommer i kväll då hon bara är streckad på 15 procent.

Dagens avslag avd 5 nr 8 Dusty Wind. Han har fin form men uselt läge och det är inte värt att spela dubbel med honom ens i dessa "Fetodds" tider. Jag rekommenderar stället spel på DD med Ceasar de Veluwe som har grym form och ett klart bättre läge än favoriten. I den andra vill jag plocka med ett gäng skrällar då jag inte har något större förtroende för den stora favoriten Brisco Boko.