”Mina tips kan ge fina pengar i kväll”

TRAV

Spelexperten Jimi ”Bombo” Makdesi har slagit till igen.

I helgen blev det 131 700 kronor i vinst på V75-spelet.

Nu har han nya tips till kvällens DD-lopp.

– Det kan bli fina pengar, säger han.

Flera travspelare fick dela på V75-miljonerna i lördags – ett av de rätta rätta systemen var inlämnad hos turbutiken Norrviken Spel och Tobak i Sollentuna.

Delägaren Jimi ”Bombo” Makdesi satte alla rätt på andelsspelet och drog in 131 700 kronor som 12 av kunderna delar på.

Det här är butikens fjärde stora vinst på bara några månader.

– Det är bra drag just nu, vi har ökat omsättningen rejält. Vi ligger på plats 17 i hela Sverige på omsättningen på andelsspel. Det är riktigt bra när vi bara funnits i 14 månader, säger Jimi ”Bombo” Makdesi.

Hur såg helgens system ut?

– Jag trodde mycket på Sebastian K. i V75-3 och på Obi Wan i V75-1.  I sista avdelningen hade jag tre hästar, det var tur att Erik Adielsson vann. Jag har haft en riktig bra tipsform hittills, säger han.

– Jag vill även tacka min kompanjon Ruben, det är idéerna vi får tillsammans som gör att vi vinner. Det handlar mycket om kontaktnät.

”Visat framfötterna”

I kväll spelar Jimi och hans kunder Dagens Dubbel som avgörs på Bollnäs. Omgången är kryddad med 500 000 kronor extra i fetodds.

– Jag vill inte gå på favoriterna. Jag tar andrahandaren i DD-1, Fashion Diva, och det är ganska jämnt streckad i DD-2. Det kan bli fina pengar på Dubbeln. I den andra avdelningen tror jag mycket på 7 Acriter som är en V75-häst som visat framfötterna den senaste tiden, säger han.

Han bjuder även läsarna på några tidiga tankar inför onsdagens V86.

– Jag varnar för Tarzans hästar i första avdelningen. Hans stall tror jag mycket på. En bra spik kan vara Albright i V86-8. Den varnar jag för. I V86-5 tror jag på High Stage och Stefan Melander. Håll utkik för Melanders hästar, säger han.

FAKTA

Här är DD-tipset

DD-1: 6

DD-2: 6, 7, 8