Frank drog in 360 000 kr – på dubbeln

TRAV

Brottarlegendaren Frank Andersson gör succé som Dagens Dubbel-tippare.

Flera gånger har han kammat hem jättevinster på Dagens Dubbel - och hjälpt andra vinna.

– Jag räknade på det och på en månad blev det 250 000 kr i vinst, säger Frank.

Foto: Carolina Byrmo

När mästerbrottaren Frank Andersson har möjlighet följer han Dagens Dubbel noga - ett intresse som har blivit riktigt lönande. Ofta publicerar han sina tips på Twitter.

För drygt ett år sedan drog han in 250 000 kronor på en månad.

– Jag räknade på det häromdan och den senaste månaden är det runt 250 000 kronor. Så jag ligger i alla fall plus på dubbeln i år. Däremot har det gått sämre på V75 så det är tur att Dagens Dubbel räddar upp spelet. Jag har haft några riktigt bra fullträffar, berättade han då.

Ett par månader tidigare drog han in en storvinst på 110 000 kronor på Dagens Dubbel. Den vinnande strategin är att prata med tränare han känner – och våga satsa på höga odds.

– Information är värdefull och jag hade pratat med Lutfi Kolgjini och han trodde på bra chans med Wee Catch Diamond om den skulle gå felfritt. Den vann och Åkes i första trodde jag också mycket på. Oddset får inte skrämma spelarna, och jag fick bra betalt.

Emellanåt delar Frank Andersson med sig av sina tips i sociala medier - och lyckades sätta dubbeln till 114 gånger pengarna på twitter. Men själv missade han att lämna in sitt eget vinnartips.

– Man grämer sig, men folk har ringt och tackat, säger brottarlegendaren.

Trav365

ARTIKELN HANDLAR OM