Har vunnit 30 miljoner på trav

Nu hjälper Thomas Öhman dig att ta hem storvinsten

TRAV

Han har vunnit 30 miljoner på trav.

Nu bjuder Thomas ”Ögat” Öhman Trav365:s läsare på sina bästa tips – varje tisdag och torsdag.

– All tid som jag inte är med min fru och dotter lägger jag på trav, säger Öhman.

Thomas Öhman har själv en travtjänst som han lyckats vinna flera miljonvinster med. Nu berättar han om hemligheterna bakom alla fullträffar.

– Det finns inga genvägar inom det här. Det är bara stenhårt arbete som gäller. Ju mer du läser på och vet om hästarna desto större chans har du att vinna. Slarvar man med pluggandet visar det sig direkt, säger Thomas Öhman.

Varför har du lyckats så bra?

– Ett brinnande intresse i kombination med hårt arbete. Tidigare prenumererade jag på alla videoband ifrån olika banor. Men numera finns ju lopparkivet på atg.se som är helt förträffligt. Det underlättar otroligt mycket att kunna se själv vad hästarna har gjort. Just att se mycket lopp är oerhört viktigt.

Din roligaste storvinst?

– Det var i Eskilstuna år 2007. Jag hade spikat Colombian Necktie och fick in två V7:or som gav 1,5 miljoner kronor styck.

FAKTA

Tipsen till V65

Dagens säkra avd 2 nr 3 Udinese. I en småklurig omgång väljer jag att spika Udinese som jag tror tar hand om ledningen i ett billigt lopp. Han har fått ett lopp i kroppen och kommer säkert att vara ännu vassare i kväll. Är inte ens favorit vilket får speltarmen att rycka lite extra.

Dagens drag avd 1 nr 3 Youana. Hon är en riktigt vass dam som jag tror kommer att få ett kanonår. Visst, hon lär inte vara på redan i kväll men då hon är extremt lite streckad känner jag mig tvungen att försöka få betalt redan i kväll på henne.

Dagens avslag avd 6 nr 1 Oppurtunity. Hon är ingen raket från start och i kväll möter hon tuffa hingstar. Dessutom har inte startat på länge. Jag förstår inte varför hon skall vara klar favorit. Vinner hon i kväll kommer jag att bli mycket ledsen och förvånad.