Bashars magiska spelbutik – så drar de in storvinsterna

Foto: ATG PLAY
TRAV

Butiksägaren Bashar Abboud är känd i Vadstena för sina udda och framgångsrika andelsspel.

Inför helgens jackpottomgång tar vinnarombudsmannen Hans G Lindskog pulsen på succétipparen och tar reda på hemligheten bakom hans magiska succé.

– Han vinner nästan jämt, säger Lindskog.

Johnny Johansson tippar systemet ”Rövarn” i butiken. Under Elitloppshelgen satte han sju rätt. På lördag hoppas han på miljonerna.

Vinnarombudsmannen och TV4-profilen Hans G Lindskog reser landet runt för att besöka Sveriges skickligaste travtippare.

Den här veckan, när det är jackpott på Mantorp, besöker han Direkten i Vadstena som är kända för sina storvinster och roliga andelsspel.

”Tippar tillsammans”

Butiken drivs av Bashar Abboud – men han är noga med att påpeka om att det är inte bara han som äger butiken.

– För mig är det kunderna som driver butiken. Det är alla som bor i Vadstena som äger butiken. De gör andelarna själva, kommer med förslag och de gör kaffe. Det blir en social plats för Vadstena. Jag och mina kunder tar ut systemen tillsammans, förklarar han.

Hans spik till jackpottomgången på hemmabanan är Stig H Johanssons häst, 9 Big Sky Hurricane i V75-1, som körs av Erik Adielsson.

– Den blir inte så stor favorit, men jag tror mycket på hästen. Han har inte startat mycket här i Sverige. Min första tanke var att jag skulle spika honom –  och jag tar alltid hästar som jag tror på.

Kuskbyte på lördag

En av kunderna som hjälper honom med att göra systemen är Johnny Johansson.

– Min skräll är 4 Livi Barcelona i V75-3. Det är hemmahäst, distansen är 2 640 meter. Han har haft lite oflyt på senaste tiden. Men nu är det dags.

Se hela intervju med Bashar här.