Bilal, 21: Alla undrar vem som vunnit

Foto: Privat
miljonsuccé i skogås Bilal Ammouri har bara drivit Safin Spel i Skogås i några månader. Nu har en av hans kunder blivit rik på Harry Boy. På bilden: Bröderna Bilal och Ayman Ammouri.
TRAV

I april tog 21-årige Bilal Ammouri över butiken Safin Spel i Skogås.

Nu bara några månader senare har en av hans kunder vunnit över 10 miljoner kronor på Harry Boy.

– Alla kunder är nyfikna och undrar vem som har vunnit, men ingen vet vem det är, säger han.

Två svenskar blev mångmiljonärer efter skrällomgången på Halmstad i helgen. En av vinnarna hade lämnat in via Atg.se och spelade in omkring tio miljoner. Den andra storvinnaren hade köpt en Harry Boy för 144 kronor hos spelbutiken Safin Spel i Skogås.

Harry Boy var helt rätt ute den här lördagen och fixade alla rätt till kunden och en vinst på otroliga 10 130 920 kronor.

När Trav365 når butiksägaren Bilal Ammouri på måndag förmiddag är han glad över vinsten och berättar att det är den största travvinsten i butiken.

– Det här känns bra, jag är ny ägare här sedan april så det är en väldigt bra start för mig. Sektionschefen på ATG har varit här med blommor nu på morgonen och kunderna är nyfikna och undrar vem som har vunnit. Ingen vet vem det är ännu, säger han.

Har du några aningar om vem det här kan vara?

– Jag har inga misstankar om vem det är, men jag hoppas få veta det snart. Jag hoppas att han eller hon kommer  in, men jag tror inte det. Förmodligen vill personen vara anonym, menar han.

Vad tycker du om Harry Boy som spelform?

– Harry Boy är bra, jag brukar själv göra andelar med hjälp av Harry. Nu kommer folk vilja spela Hary Boy till på lördag, säger han.

FAKTA

Mer om helgens Harry Boy-vinst

Inlämnat hos Safin Spel i Skogås

Kostade 144 kronor – innehöll två spikar

Kupongen innehöll förutom en rad med sju rätt, 11 rader med sex rätt och 47 rader med fem rätt.

Vinsten: 10 130 920 kronor

Största vinsten på Harry Boy har Bo och Örjan Nilsson i Tanumshede när de  2004 vann 20 678 722 kronor efter att ha satsat 180 kronor på Harry Boy.