Hon lämnar jobbet som chef på banan

TRAV

Kajsa Gustafsson slutar som travbanechef på Umåker.

Efter några månader på det nya jobbet har hon valt att säga upp sig.

– Det gick inte att kombinera arbetet på travbanan med arbete som konferencier, intervjuare och filmmakare, säger Göran Westman, ordförande för travsällskapet i ett pressutskick.

Foto: Kanal 75
Kajsa Gustafsson

I mars i år berättade Umåker att de värvat tv-profilen Kajsa Gustafsson som ny chef på banan.  Kajsa har tidigare synts som reporter i TV4 och som segerintervjuare på landets banor.  Hon gjorde även dokumentären ”Skitamatören från Tranemo” som visades på tv i fjol.

Nu efter några månader på det nya jobbet väljer Kajsa att sluta:

”Kajsa Gustafsson har meddelat styrelsen för Västerbottens Travsällskap att hon lämnar arbetet som VD och Travbanechef i Umeå. Det gick inte att kombinera arbetet på travbanan med arbete som konferencier, intervjuare och filmmakare. Vi respekterar Kajsas beslut och söker andra former för samverkan med henne i framtiden. Västerbottens Travsällskap får se över sin organisation utifrån dessa nya förutsättningar”, skriver banan i ett pressutskick.

Sportnu.se rapporterar att Umåker kommer samarbeta med Solänget i framtiden och nu söker man en ersättare.

–  För oss gäller att jobba vidare och det blir ju så att vi jagar en person till i en tänkt trojka för Umåker och Solänget, säger Göran Westman till sajten.

ARTIKELN HANDLAR OM