Talangen spikar sig själv på V75

Får segerdefilera igen? Oskar J Andersson är laddad inför lördagens lopp och tror på mycket bra chans med sin häst Ninepoints Charlie.
TRAV

Här är kusktalangens kaxiga tips inför dagens lopp på Årjäng.

Oskar J Andersson spikar sin häst Ninepoints Charlie i ”Fem tippar V75”.

– Hästen har gjort väldigt bra lopp, jag tycker att han har bra chans, säger han.

Oskar J Andersson är en av travets stora talanger som visat framfötterna på banan de senaste åren. I vintras utsågs han till årets komet vid hästgalan i Göteborg efter ett framgångsrikt 2012.

Även i år har det gått bra för 21-åringen som är på god väg att passera fjolårets siffror när det gäller inkörda pengar.

I fjol drog han in 1,5 miljoner som kusk, hittills i år har han kört in 1,3 miljoner kronor.

Gått ut med tipsen

Vid lördagens race på Årjäng kan Oskar förbättra siffrorna ytterligare då han kör Jörgen Westholms Ninepoints Charlie i V75-6.

Tidigare i veckan har Oskar gått ut i ”Fem tippar V75”, där travprofilerna bjuder på sina system. Och lärlingen tror så pass mycket på sin häst att han väljer att spika Ninepoints Charlie i den sjätte avdelningen.

– Även om det är lite av en skojgrej så är det kul att sticka ut hakan och jag tror på bra chans även om jag vet att motståndet är tufft. Hästen går med optimal utrustning och uppladdningen kommer vara lika som när han gick 1.11,2. Jag kör från start, säger kusken.

Se tipsen till Fem tippar V75 här.