Grannen fixade storvinst – tack vare Björn Goop

Tror på Goop Erik Johansson litar på sin favoritkusk på lördag.
Det var även Björn Goop som såg till att storvinsten trillade in för två veckor sedan.
TRAV

Butiksägaren Åsa Isaksson hos Isaks Servicecenter i Blidsberg tog hjälp av grannen Erik Johansson.

Det slutade med att Erik spelade in storvinsten på V75 och fixade 700 000 kronor till kunderna.

– Det var mycket tack vare Björn Goop vi vann. Jag tror han vinner igen på lördag, säger succétipparen Erik Johansson.

För snart två veckor sedan fick kunderna hos Isaks Servicecenter i Blidsberg anledning att fira efter att deras andelssystem prickat in flera sexor och femmor.  Det gav en vinst på 700 000 kronor, omkring 11 000 kronor per person.

Butiksägaren Åsa, som driver butiken på den lilla orten mellan Ulricehamn och Falköping, har lagt upp ett system där hon har sex olika personer som har hand om tippandet.

”Perfekt till semestern”

I juli är det hennes granne Erik Johansson, som bara bor några meter från butiken, som har hand om V75-andelarna.

– Jag har fått en hel del reaktioner efter vinsten. Kunderna tackar och många tycker att det är perfekt nu till semestern att få de här pengarna, säger han.

På lördag avgörs V75 på Axevalla – inte långt från Blidsberg. Erik har satt ihop ett nytt V75-system och har några drag som han tror mycket på.

– Jag tar en spik som inte andra tar. Jag tror att Björn Goop vinner andra avdelningen med 9 Bar Plombier. Jag känner att han vinner, och då blir det så.

”Min favoritkusk”

Det var även Björn Goop som dominerade och var den stora andledningen till att det blev stora pengar till butiken för två veckor sedan.

– Jag gillar Björn Goop, det är min favoritkusk. Då när vi vann så mycket pengar var det mycket tack vare att Björn vann tre avdelningar till bra odds, säger Erik.

Har du några mer bra tips?

– Jag tror att Jorma Kontio vinner med Askens Valencia i V75-5, det är bästa hästen. V75-6 och V75-7 är öppna och svåra lopp. Men det skulle inte förvåna mig om Åke Svanstedt vinner med 1 Beckman i den sista avdelningen.