”Är en miljonskräll, blir helt bortglömd”

Patrik Fernlund kommer vara på plats på Solvalla och twittra om V86-omgången. Han tror mycket på Starbec’s Holiday som kan överraska i V86-6.
TRAV

V86 är tillbaka på Solvalla i kväll.

Då gör även V86-experten Patrik Fernlund comeback på banan och bjuder på tipsen.

– Min miljonskräll är 14 Starbec’s Holiday i V86-6. Den blir helt bortglömd, varnar han.

Solvalla har haft en sommarpaus från V86-spelet.

Men under onsdagen är spelformen tillbaka på banan igen. Förra veckans omgång på Dannero blev rekordsvår och ingen spelare lyckades med bedriften att få åtta rätt. Det innebar jackpott och hela åtta miljoner kronor ligger i potten till kvällens omgång.

”Äntligen”

När V86 är tillbaka på huvudstadsarenan är även V86-experten Patrik Fernlund på plats. Fernlund har studerat loppen sedan startlistorna släpptes och har även gjort Sportbladets V86-tips den här veckan.

– Jag har haft abstinens och inte fått gå på Solvalla på flera veckor, men äntligen är V86 tillbaka på banan. Det är ruggiga lopp hela kvällen och dessutom helt perfekt med en jackpott, menar han.

 ”Gasglada amatörer”

Han förutspår att det kommer skrälla rejält i amatörloppet som avgörs i V86-6.

– Det brukar kunna skrälla i de här loppen, där det ofta är gasglada amatörer. Min skräll är 14 Starbec’s Holiday som är den bästa hästen i loppet. Den är helt bortglömd och bara streckad på fyra procent för tillfället. Tränaren Pasi Aikio brukar ha ordning på sina hästar. Ska du ha en chansspik är mitt tips 3 Mythical Fortune i V86-1, säger Fernlund.

Se Patrik Fernlunds chanssystem här.