Expertens drag: ”Vann åkandes”

Foto: ALN/Kanal 75
TRAV

Experten Michael Carlsson har draget som kan ge utdelning i kväll på V64.

Stoet See You Ice har gjort för två bra lopp i de senaste starterna, men utan att vinna.

– Hon står på tur för en seger, säger Carlsson.

Sportbladets expert Michael Carlsson guidar dig inför tisdagens V64-tävlingar på Jägersros travbana.

I den sista avdelning är 4 Regitze Gold mest betrodd av spelarna, men Carlsson tror att tredjehandaren 6 See You Ice med Joakim Sandkvist kan slå till.

–  Hästen står på tur för en seger efter två tappra insatser i rad som har renderat i en andraplats och en tredjeplats. Senast gjorde hon grovjobbet utvändigt om ledaren på slutvarvet och torskade knappt. Gången före det spurtade hon rappt efter vida spår runt sista sväng. Stoet har båda gångerna haft de sämsta utgångslägena men nu står hon bättre till. Vann åkandes när hon segrade för fyra starter sedan. Kan vara dags igen nu, säger Michael Carlsson.

”Måste räknas tidigt felfri”

På sitt V64-system streckar Carlsson 6 See You Ice samt 10 Easy to Win.

– Easy to Win vann säkert på en bra tid för tre starter sedan och senast galopperade hon bort en tätplats 300 meter kvar i Kalmar. Måste räknas tidigt felfri, säger Carlsson.

”Finns inget negativt”

För Trav365 berättar tränaren Joakim Sandkvist senaste nytt inför kvällens lopp.

 – Jag är jätteglad över att ha hästen i stallet och hon har inte förlorat med stor marginal senaste två starterna. Nu är det lite vingelrisk men löser det sig blir jag inte ett dugg förvånad om hon vinner. Hon är mer stark än snabb så man behöver inte köra så snyggt med henne. Eftersom hon gick i dödens senast vill jag väl helst inte sitta där igen men det beror på hur de andra kör, går det alldeles för sakta så tål hon att gå fram. Det finns inget negativt att rapportera förutom spåret då och inga ändringar.

Spela Michael Carlssons V64-system här

ARTIKELN HANDLAR OM