Miljontipparen: ”Var riktigt surt”

Foto: Privat
Butiksägaren hos Kungs Frukt i Trollhättan, Sadri Shabani.
TRAV

Butiksägaren Sadri Shabani i Trollhättan missade alla rätt i onsdags på V86 och gick miste om över fyra miljoner.

I stället fick han och kunderna nöja sig med 365 000 kronor.

– Det var riktigt surt, säger miljontipparen.

Foto: Privat
Så här såg kupongen ut i onsdags när Sadri och kunderna å Kungs Frukt missade åtta rätt på V86.

2013 var året då bröderna Shabani hos Kungs Frukt i Trollhättan drog in storvinst efter storvinst. De två syskonen Sadri och Berat spelade in i snitt över en miljon kronor i månaden på travet till sina kunder.

Den här månaden har dock börjat med lite ”motgångar” för succébröderna.

I onsdags var de och nosade på V86-potten, inför sista avdelningen var bara 8,80 system kvar med alla rätt och Sadris andelsspel var fortfarande med och hade chans på miljonerna.

De satt med spik på 5 Define'em i V86-8, som tyvärr, för deras del, inte kunde vinna, då hästen slutade oplacerad.

Segern gick till Livacious Lindy och ingen spelare lyckades få alla rätt.

”Det är smällar man får ta”

I stället för miljoner fick Sadri och hans kunder dela på 365 000 kronor.

– Vi var med fram till sista loppet, det var spännande. Hade ”vår” häst vunnit hade vi tagit hela potten. Vi hade sålt 38 andelar och då hade de varit värda 120 000 kronor per andel, bara på åtta rätt. Det hade blivit 4,5 miljoner kronor.

– Det var riktigt surt, men man får vara nöjd med 365 000 kronor i vinst. Jag blev arg på några kuskar som körde som jag vet inte vad. Men det är smällar man får ta i den här branschen, säger Sadri.

Hur var stämningen inför det sista loppet?

– Vi var tio personer i butiken som följde loppen och vi var i extas, vi visste att det var bra värde men inte att vi hade kunnat bli ensamma med alla rätt.

Jag kan tänka mig att ni är sugna på revansch på Solvalla på lördag när det är V75?

– Skojar du, jag är taggad. Det ser ut som en jävligt intressant omgång och det kan bli bra pengar, säger han.

FAKTA

Sadris tips till lördag

Spiken:

– Jag tror att jag kommer spika 3 Montgomery Gel i V75-1. Jag ser ingen som svarar den i spets. Och hästen har varit hur bra som helst i dödens flera gånger. Nu tror jag att han får en lättare resa, och då borde det vara toppchans att vinna. Han slog By Air utvändigt gången innan, enkelt. Nu har By Air bakspår och det är procent-mässigt det största motbudet. Men den tror inte jag på.

Draget:

–  7 Royal Fighter i V75-2. Förra gången han startade var han ett stort stallskrik och då gjorde han ett bra lopp. Ett lika bra lopp som Uroy som är favorit. Royal Fighter är spelad till två V75-procent och Uroy är favorit spelad till 44 procent. Jag tror att han han tar spets och släpper till antingen Uroy eller Vacqueyras. Då kan han bli farlig om det blir tempo. Rygg ledaren och slut är tanken på Royal Fighter, det kan vara en rolig skräll att ha med.

ARTIKELN HANDLAR OM